Csakazértis hős leszek!

Csakazértis hős leszek!

0. A kötelező körök - avagy a bemutatkozás

2019. július 06. - falkatehén

A réginóra legfőképpen kritikával vegyes irigykedéssel figyelte, hogy mostanában tényleg boldog-boldogtalan blogot ír. Pedig még maga is elismerte, hogy vannak tök jó írások és praktikus, egyedi, humoros stb meglátások, elképzelések. Aztán gondolt egyet: 37,02 évesen és ő is belevágott egybe. Nem magasröptűbe, nem műveltségfitogtatóba, nem magvasba, még csak nem is szénhasznosba, csak olyan gyerekesbe, amilyenre mindig vágyott és amivel később foglalkozni akart...

Aztán jött a hónapok óta sejtett diagnózis: vastagbéldaganat, májáttéttel.

Az újnóra még mindig csak 37,47 éves és még mindig egyedül neveli a 6,72 éves gyerekét, de azóta pár dolgot már másként lát. Ilyen pl a blogírás. Az lett a fixa ideám, hogy ha valaki dokumentáltan "színpadra viszi" a kínjait, az egyszerűen nem teheti meg, hogy nem éli túl... na jó - félretéve a rám amúgy sem jellemző túlzott optimizmust - inkább: nem teheti meg, hogy egykönnyen feladja.

Persze ez a régi/újnórázás egy baromság; de ha még nem is változtam meg gyökeresen, minden erőmmel azon vagyok, hogy alapvető habitusomtól eltérően CSAKAZÉRTIS HŐS LEGYEK!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakazertishos.blog.hu/api/trackback/id/tr6914924052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása